Gratis retour policy

Voor retourneren van uw order is het herroepingsrecht in onze algemene voorwaarden van toepassing. Zie onze algemene voorwaarden artikel 2. 

Proces van retourneren:
1.  U stuurt uw order/product op kosten van Jaemi Club retour naar het adres die u krijgt bij het aanmelden van een retour per e-mail. U kunt uw retour aanmelden op het volgende e-mailadres:

Op het retour formulier die u per e-mail heeft ontvangen, geeft u nogmaals uw reden van retour. U dient het product zo goed mogelijk terug in te pakken in de doos waarin het geleverd is terug te sturen naar ons.

2. Wanneer wij uw order hebben ontvangen zullen wij onze producten controleren. Er wordt gekeken of het product onbeschadigd en in originele staat is teruggekomen.
3. Indien na controle geen bijzonderheden worden geconstateerd, dan zal het aankoop bedrag exclusief de verzendkosten zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen teruggestort worden op uw bankrekening.

Let op!
- Wanneer u een gedeelte van uw order retourneert krijgt u niet uw verzendkosten teruggestort.
- Verzendkosten worden enkel teruggestort indien de gehele order wordt geretourneerd.


Ruilen
Voor ruilen geldt hetzelfde proces als retourneren.

Na ontvangst van uw teruggestuurde order zal het teruggestuurde product gecontroleerd worden. Indien er na controle geen bijzonderheden worden geconstanteerd, dan zullen wij het ruilproces in gang zetten. De verzendkosten voor het nieuwe product komt voor rekening van Jaemi Club.