MY STORY

 

Met een duidelijke visie op elegant design en vrouwelijkheid en flink wat doorzettingsvermogen als ondernemer startte Eisa Ting in 2016 het label Jaemi Club. Met de gedachte “Simplicity is the keynote of all true elegance”, reflecteert het label elegantie in haar eenvoud. Met een no nonsense attitude staat Jaemi Club voor de zelfbewuste vrouw die een krachtige indruk wil achterlaten. Een karaktereigenschap die iedere vrouw bezit, en daarom is Jaemi Club toegankelijk voor iedereen. Hangt aan iedere designertas nog een hoog prijskaartje? 

Nee, een designer bag is niet alleen weggelegd voor de elite. Hoogwaardig design past bij iedere vrouw. Niet voor niets staat Jaemi Club voor design dat thuishoort in iedere kast. Jonge vrouwen, oudere vrouwen. Vergeet financiële status, Jaemi Club bestaat voor vrouwen who simply want to have fun! En bij Jaemi Club begint plezier bij een toegankelijk prijskaartje.

Jaemi club zijn one of a kind designer tassen die passen bij one of a kind vrouwen. Eisa ziet het ontwerpproces als een ambacht, de kleine details en gevoel voor nuance maken het verschil. De ontwerpster laat zich inspireren door trends en haar eigen vooruitziende blik op mode. Maar bovenal laat ze zich leiden door haar gevoel. Zo ontstaat elegant design met een tijdloos karakter. Binnen de collectie ligt een sterke focus op vorm, kleur en detail, waardoor iedere Jaemi Club tas een eigenzinnige, krachtige uitstraling achterlaat. Jaemi Club past bij day to day life, en daarom ligt er een grote focus op het praktische gebruik.  Iedere tas is gemaakt van hoogwaardig en kwalitatief materiaal. Dat wordt afgemaakt met de opvallende signatuur van het label;  elegante sieraad details en de prachtige kobalt blauwe voering die een unieke identiteit geven aan de collectie.

“Met Jaemi Club hoop ik een vrouw te inspireren haar dromen te verwezenlijken, plezier te hebben en de meest elegante versie van haarzelf te zijn.” - Eisa Ting 

Veel plezier met shoppen!